Mød teamet bag Akini Rejser – grupperejser til hele verden

Akini Rejser er et grupperejsebureau med fokus på skolerejser – men vi laver gerne andre typer grupperejser.

Når en studierejse virkelig skal betyde noget for mange mennesker

Vores fokus er at skræddersy og imødekomme kunderne på deres ønsker og behov. Derfor vil der ikke findes et fast koncept eller katalog, da alt laves fra bunden. På den måde kan du være sikker på, at hver rejse med Akini Rejser er helt unik og er med til give gode minder fra tiden sammen med medstuderende og de andre elever.

Du kan være sikker på, at vi stiller høje krav til service og kvalitet hos vores samarbejdspartnere – ene og alene for at give den bedste rejse. En rejse kan nemlig ikke byttes, og derfor skal den sidde i skabet hver gang!

Akini Rejser er stiftet af Vini Adriansen, der har mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen, heraf de 10 år med skolerejser. Vini har et godt og indgående kendskab til rejsebranchen, og hun er vant til at have hele verdenen som sin arbejds- og legeplads. Derfor kender Vini også til de steder, der virkelig sætter sig, som et godt minde og er med til at give rejsen lidt ekstra.

Vini elsker at skabe oplevelser, og netop derfor valgte hun at stifte eget rejsebureau, hvor hun skræddersyr grupperejser med alt, hvad det indebærer fra madpakker til toiletpapir i Ghana. Hun har en evne til at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvor de fleste ville have givet op for længst.

Så er du klar til at tage på en grupperejse med Akini Rejser?

akini rejser, Vini Adriansen

Vores kerneværdier

Samarbejde

VI LYTTER, OG SPØRGER

For at kunne sammensætte den helt rigtige skolerejse er dialog og sparring et par vigtige elementer, som vi sætter en ære i at være gode til. Og det er vi!

 

Troværdighed

VI HOLDER, HVAD VI LOVER

For os er en aftale en aftale, vi har igennem mange år opbygget stærke relationer på det grundlag og det ønsker vi forsat at gøre.

Fleksibilitet

er en vigtig faktor, og det vægter vi højt