Grupperejser – Med plads til alle

Hos Akini Rejser stræber vi efter at opbygge jeres ideelle grupperejse, om det er firmarejser, klassetur, studietur eller grupperejser for familien, så er I endt det perfekte sted.

Grupperejser for alle

– en oplevelse kan ikke byttes

Hos Akini Rejser har vi mange års erfaring i at arrangere grupperejser. Vi tager ALTID udgangspunkt i jeres ønsker og skræddersyr en rejse der opfylder jeres behov og tanker.

Planlægger I en rejse for en større gruppe (mere end 20 personer) kommer vi gerne med et spændende og relevant tilbud. Vi er ikke låst af faste pakker og tager udgangspunkt i jeres individuelle behov.

Grupperejser er for ALLE! Vi sammensætter den rejse, der passer bedst for dig og dem, som du skal rejse med – Om I er en virksomhed som skal rystes sammen på en personaletur til Oberhof eller en større familiegruppe der ønsker en aktiv skitur til Trysil i Norge lytter vi til jeres ønsker og ideer.

Er I en skoleklasse der skal på tur så tag et kig på vores spændende tilbud på grupperejser for skoleklasser med fokus på Storby, Ski og Adventure. Er jeres drømmerejse ikke på listen? Så kontakt os så finder vi sammen en løsning.

En vellykket rejse er et minde for livet – og vores passion er at give dig de bedst mulige forudsætninger for at fylde kufferten med gode minder og oplevelser. En rejse kan nemlig ikke byttes, og derfor skal den sidde i skabet hver gang!

 

Berlin

Prag

Sälen

Pieniny

Trysil

Spindl

Kontakt os i dag!

Stadig usikker på om det er det rigtige for jer? Bestil et tilbud i dag,
og lad os arbejde sammen om at lave jeres rejse uforglemmelig.

12 + 13 =

Akini Rejser
Tlf. +45 61 485 585
Bryggergade 6, 1.
7400 Herning
mail@akinirejser.dk