Hvis indhold og pris er vigtig for jer

Oberhof

Med en kort køretid fra Danmark, i skønneste Thüringer Wald, ligger Oberhof, som tilbyder et væld af spændende historiske og naturrige oplevelser og aktiviteter.

Oberhof

Udfordringer tæt på

Er I til Skihop eller Mountain bike, Bikepark eller én af de mange ruter rundt i den smukke natur, så er Oberhof det helt rigtige valg. Oberhof har en bobslædebane på 1.354 meter og 15 kurver, en sådan tur kan få det til at krible i de fleste! I kan også tage på vandretur på Rennsteig, hvor de højeste topper i Thüringer Wald befinder sig. Skiskydning er også en oplagt mulighed i det 10.000m2 store anlæg med en løbebane på 1.754 meter.

I det store sportsanlæg i byen finder I en kunstgræsbane, en volleyballbane, en basketballbane og et springhul.

Ønsker I en skolerejse med historie og natur, så er der også rig mulighed for dette. Inden for kort køreafstand kan I få en guidet tur i Bergwerk Merkers, en 800 meter dyb mine, hvor nazisterne gemte guld under krigen. I Erfurt finder I Petersberg, hvor I kan opleve den 1.275 år gamle foranderlige bosættelseshistorie. Koncentrationslejren Buchenwald, nær Weimar, var én af de største koncentrationslejre i Tyskland fra 1937 til 1945, hvor der sad mere end 260.000 mennesker fanget. Buchenwald er bestemt et historisk interessant stop på jeres skolerejse. Er I til naturoplevelser, så er der blandt andet mulighed for vandring i trætoppene i Nationalparken Hainich eller i den botaniske have Rennsteig Garten.

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres helt egen skolerejse med præcis det indhold der passer til jeres ønsker og budget.

Oberhof

Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.595,-

6 dage/3 nætter

Prisen inkluderer:
Transport i langtursbus med vippesæder, dvd og kaffemaskine
3 overnatninger i flersengsværelser
Morgenmad
Helpension
Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

Ophold i enkelt- og dobbeltværelser
Øvrige måltider
Aktiviteter/guider
Forsikringer

Sådan foregår indkvarteringen på jeres studierejse

På adventureturen til Spindl bor man I flersengsværelser på 2-3 stjernede hoteller.
Ofte er værelserne lidt enkelt indrettet, og rene og pæne. Opholdet i Spindl vil typisk være med helpension med mulighed for madpakke til afrejsedagen, hvis dette ønskes.

Dag 1

Kl. 06.00.     Bussen ankommer til skolen, og pakkes

Kl. 06.30.     Afgang fra skolen

Kl. 16.30.     Ankomst til Oberhof og check ind hostel

Dag 2

Kl. 08.00.     Morgenmad

Kl. 09.00.     Vandring på Rennsteig

Kl. 12.00.      Mountainbike

Eftermiddag     Skihop

Dag 3

Kl. 08.00.     Morgenmad

Kl. 09.00.     Dagstur hvor temaet er historie og natur.

Guidet tur i Bergwerk Merkers, besøg og oplev Petersberg og dagen turen af med en vandring til trætoppe i Nationalparken Hainich

Aften     Bowling

Dag 4

Kl. 08.00.     Morgenmad

Tjek ud af værelserne og pakning af bus (bussen er ikke til rådighed)

Kl. 09.00.     Skiskydning

Eftermiddag     Bobslæde

Kl. 19.00.     Vandland O2 Arena

Kl. 22.00.     Afgang fra Oberhof

Dag 5

Kl. 08.00 – Ankomst til skolen

Ovenstående er kun et forslag og kan tilpasses helt efter jeres ønsker.

Studieturer

Hvor kan studieturen ellers gå hen?

Hos Akini Rejser arrangerer vi skolerejser til hele verden, og her kan du finde inspiration til alt fra skituren til storbyrejsen eller den aktive rejse.

Kom med til Oberhof

Oberhof byder på masser af aktion i form af alt fra bobslædebane på 1.345 meter til skihop og over til mountainbike ruter i Oberhofs smukke natur.

Er I klar til at komme med på en rejse fyldt med fart over feltet?

Skal turen gå til storbyen?

London byder simpelthen på nogle af de største oplevelser, som vores storbyer kan byde på. Kombinér store oplevelser og fagligt indhold for elever og studerende, når turen går til Englands hovedstad.

Kom med op på pisterne

Sälen er blevet et af de steder, hvor mange skolerejser går hen, når der er skitur på programmet. Med over 100 pister er hele området, er der rig mulighed for, at eleverne og de studerende får rygsækken fyldt med gode minder, når turen går hjemad igen.