Aktive skolerejser for alle unge

– hvis indhold og pris er Vigtig for jer

Aktiv, adventure eller friluft betegnelserne er mange, men fælles er –  der skal være noget for alle .

Hvor skal rejsen gå hen på den næste studietur?

Spindl

Friluft og action, når det er bedst

I Spindl i Tjekkiet finder I udfordringer til alle, uanset niveau, og tilmed kan I krydre adventurerejsen med kultur og historie.

Læs mere her

Oberhof

En perle i Thüringen 

Er I ikke til lang tranport tid på skolerejsen, er det oplagt at vælge Oberhof, hvor I tilmed kan vælge aktiviteter, der ikke findes mange steder.

Læs mere her.

Pieniny

Adventure i Polens storslåede natur

Smukt beliggende i bjergene finder I Pieniny der tilbyder action, frisk luft og ro. Kombiner eventuelt med en overnatning i Krakow.

Læs mere her

Sankt Andreasberg

Oplev den bjergbyen i Harzen

I finder Sankt Andreasberg oppe i bjergene i Harzen. Med rig mulighed for vandre – og mountainbiketure, så vil I ikke kede jer.

Læs mere her

I konstant udvikling

Vi ved, at jeres gruppe- eller skolerejse skal have et indhold, hvor alle på deres niveau, bliver udfordret. Derfor er det vigtigt for os at se på de muligheder, der er i de forskellige lande.

Vi samarbejder med lokale, der er vant til at arbejde med skolerejsebureauer. Derfor kan I være helt sikre på, at vi altid undersøger nye og spændende aktiviteter for at kunne tilbyde lige den rejse, som I ønsker at tilbyde jeres elever.

Akini Rejser - Grupperejser til hele verden

Sikkerheden er altid helt i top på den aktive tur

Planlæg den aktive skolerejse med ro i maven

Sikkerhed og tryghed, både for jer og for os, på en aktiv rejsen er noget vi prioriterer meget høj. Derfor benytter vi udelukkende samarbejdspartner, der har de nødvendige certifikater og forsikringer.

Dermed kan I have helt ro i maven både før og under skolerejsen, for vi stiller gladelig store krav til vores samarbejdspartnere og os selv.