Bestil tilbud her

Vi laver rejser til hele verden!

Hvad I finder på hjemmesiden er kun et lille udsnit af de lande vi laver rejser til, så har I andre ideer og ønsker, hører vi gerne fra jer. Og vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular.

3 + 5 =

Udtalelser

Hvor mange gode grunde skal man have for at bruge et rejsebureau?

Det spørgsmål må jeg melde pas på – Men for mig er der én god grund til at afsøge muligheden for at benytte Akini. Og det er DIG.

Jeg har været med til at forberede mange rejser på Grejsdalens Efterskole, men tilbage står, at den bedste planlægning og afvikling har været, da du var rejseleder. Hurtig kommunikation, afsøgte muligheder og god service.

René Brorson / Forstander
Grejsdalens Efterskole

Udtalelser

Kære Vini

Tak. Vi har haft en skøn tur. Tusinde tak for alt hvad du har gjort - det har bare gjort, at det hele er gået som smurt.  

Anne Bendix

Rudolf Steiner Skolen Aarhus

Udtalelser

 

Vi har samarbejdet med Vini omkring vores ture til Ghana med hele vores skole. Vi har været glade og meget tilfredse med den service, vi har fået; og vi kan kun varmt anbefale Vini, som er imødekommende, arbejder professionelt og som altid er klar på en udfordring.

Charlotte Stou / Viceforstander

Hald Ege Efterskole

Udtalelser

Tak det er en fornøjelse at arbejde med dig Vini

Flemming Madsen

Holstebro Turistbusser ApS / Højmark Turistfart / Bur Mini og Turistbusser

Udtalelser

”At rejse er at leve” 

Jeg har gennem mange år fået arrangeret grupperejser til forskellige destinationer af Vini Adriansen. Jeg har gennem tiden haft flere lederjobs og uanset hvor det har været, er det altid Vini som har stået for arrangementet af turene. Jeg har altid oplevet en super skarp pris, stor kvalitet og fantastisk kundevenlighed. Når man rejser med unge, er busser og deres chauffører en vigtig del af turen. Det er chaufførerne som starter og slutter turen og som i enhver god sang er indledning og afslutning det vigtigste. Her er Vini rigtig god til at vælge de chauffører, som har en god relation til de unge. Ligeledes har jeg altid oplevet en stor grad af flexibilitet både før og under vores rejser. Der er altid plads til justeringer for at yde kunden den bedste service og det har jeg mange gange sat stor pris på.

Med Vini som tovholder skal man som kunde kun bruge tid på oplevelsen og nyde, at rejse med en rejseleder som ved hvad det betyder for dig som siger: At rejse er at leve. 

Bo S. Vesterbye