Bestil tilbud her

Vi laver rejser til hele verden!

Tak for din bestilling af et tilbud. 

Vi vender tilbage snarest muligt med et tilbud på det forespurgte. 

Udtalelser

Hvor mange gode grunde skal man have for at bruge et rejsebureau?

Det spørgsmål må jeg melde pas på – Men for mig er der én god grund til at afsøge muligheden for at benytte Akini. Og det er DIG.

Jeg har været med til at forberede mange rejser på Grejsdalens Efterskole, men tilbage står, at den bedste planlægning og afvikling har været, da du var rejseleder. Hurtig kommunikation, afsøgte muligheder og god service.

René Brorson / Forstander
Grejsdalens Efterskole

Udtalelser

Kære Vini

Tak. Vi har haft en skøn tur. Tusinde tak for alt hvad du har gjort - det har bare gjort, at det hele er gået som smurt.  

Anne Bendix
Rudolf Steiner Skolen Aarhus

Udtalelser

Vi har samarbejdet med Vini omkring vores ture til Ghana med hele vores skole. Vi har været glade og meget tilfredse med den service, vi har fået; og vi kan kun varmt anbefale Vini, som er imødekommende, arbejder professionelt og som altid er klar på en udfordring.

Charlotte Stou / Viceforstander
Hald Ege Efterskole

Udtalelser

Det var en helt fantastisk tur, fede steder og mega godt vejr - kæmpe ros for det program. Palle kan du være fantastisk stolt af, han er bare en god chauffør, der har styr på krammet, og som du selv skriver, var Holger ikke overhovedet bevendt til noget. Skidt nu med det, Palle og jeg klarede det jo fint uden hans engagement.

Men alt i alt en helt fantastisk tur - TAK for initiativet og de største anbefalinger herfra.

Birthe Luckmann
Vildbjerg Erhvervsforening

Udtalelser

Det har været en super tur.

Tak for samarbejdet. Det har været en kæmpe tryghed at have dig som samarbejdspartner. Lad os tales ved om næste års tur inden så længe.

Thomas Hagge / Forstander
Klejtrup Musikefterskole